Aanhuur

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanhuren van woningen in Amsterdam en Utrecht.


Wat doen we allemaal voor je?

1:  Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je woonwensen en behoeften in kaart, en bespreken wij de haalbaarheid hiervan. Ook leggen wij onze werkwijze uit en maken we de kosten inzichtelijk.

2: Het aanbod
Dagelijks screenen wij het woningaanbod. De woningen die passen binnen jouw zoekprofiel bieden we je aan per e-mail.

3: Interesse/Advies
Heb je interesse in een woning dan maken wij een afspraak voor je voor een bezichtiging. Uiteraard gaan wij mee voor advies en begeleiding.

4: Onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede huurprijs voor je te realiseren, onder de beste voorwaarden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat jij die goedgekeurd hebt.

5: Afronden
Wij controleren de aangeleverde huurovereenkomst op juridische correctheid en correcte opname van overeengekomen voorwaarden. Onze makelaars zien toe op een nette oplevering, middels een grondige inspectie. Zo bent u verzekerd van zorgeloos wonen, onder de beste voorwaarden en in de ideale huurwoning. Ook verzorgen wij de check-in, en na de huurperiode de check-out.

Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen over de woning waarnaar u op zoek bent en wij een volledig dossier hebben, dan gaan wij op zoek!