Corporate housing

CORPORATE HOUSING

Een nieuwe baan, een nieuw land en een nieuw thuis, als expat naar Nederland verhuizen kan stressvol zijn. Het is van belang dat uw nieuwe medewerker zich snel thuis voelt in ons land en daar helpt Lexis Real Estate graag bij.

Als full-service bureau zijn wij dan ook in staat om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij huisvesting van werknemers van (vrijwel) alle type woningen zowel gestoffeerd als volledig gemeubileerd.

Door het inschakelen van Lexis Real Estate als makelaar, heeft u de zekerheid dat uw medewerker snel, efficiënt en professioneel word bijgestaan in het vinden van een nieuwe woning. Ons team van vakkundige maklaars hebben ervaring met het begeleiden van bedrijven bij het plaatsen van één tot grotere groepen medewerkers.

Onze vakkundige makelaars vinden de meest geschikte woningen in slecht enkele stappen. De home search begint bij een uitgebreid intake gesprek. De medewerker wordt bij alle vervolg stappen persoonlijk van begin tot eind begeleid tot het moment dat hij of zij weer vertrekt uit Nederland.

Onze werkzaamheden in het kort:

Intake
Aan de hand van het persoonlijke profiel en woonwensen zoeken en selecteren en screenen onze makelaars de meest geschikte woningen. Dagelijks doorzoeken wij de gehele markt. Hierdoor vinden wij altijd de beste match.

Bezichtigingen
Onze makelaars plannen een bezichtigings tour van de geselecteerde woningen. Daarna evalueren wij de bezichtigingen. Indien aan de orde, bepalen we de voorwaarden en strategie voor de onderhandelingen.

Huurovereenkomst en oplevering
Zodra de juiste woning is gevonden en gehuurd, toetst Lexis Real Estate de aangeleverde huurovereenkomst op juridische correctheid en correcte opname van overeengekomen voorwaarden. Onze makelaars zien er toe op een nette oplevering, middels een grondige inspectie. Zo is uw medewerker verzekerd van zorgeloos wonen, onder de beste voorwaarden en in de ideale huurwoning.

Onderscheidend 
We onderscheiden ons in de markt door niet ons eigen portfolio als uitgangspositie te nemen, maar ons te focussen op de wensen van de Expat. Vanuit die voorkeuren gaan we als objectieve partij de gehele huizenmarkt af om de juiste woning te vinden. Daarnaast zijn we actief in een groot makelaarsnetwerk, waardoor we aanbod kunnen laten zien dat nog niet actief op de markt wordt aangeboden. We genieten als Lexis Real Estate een voorrangs- en voorkeurspositie door deze intensieve samenwerking. Het traject kan daarmee soepel en effectief worden doorlopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Graag maken we vrijblijvend een afspraak met u, waarna we aan de hand van uw wensen een op maat gemaakte offerte uitbrengen.