Expat Housing

Lexis Real Estate is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel individuele expats als (internationale) bedrijven die op zoek zijn naar geschikte (tijdelijke) huisvesting in Amsterdam, Utrecht en het Gooi.

Lexis Real Estate biedt het uitgebreide relocatie servicepakket voor expats en buitenlandse bedrijven, waarbij alle aspecten van de relocatie voor u worden verzorgd. Onze relocation consultants begeleiden u onder andere op het gebied van huisvesting, aansluiten van nutsvoorzieningen om u zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in Nederland.

Relocation Specialists Amsterdam 

Verhuizen naar een nieuw land, of nieuwe stad, is een grote stap waarbij veel keuzes moeten worden gemaakt. Wij helpen u met het maken van deze keuzes en bieden u de zekerheid van hoogwaardige vertegenwoordiging. Beschik over alle benodigde informatie om de beste keuzes te maken, met onze professionele expertise van de lokale huizenmarkt. Zo denken wij met u mee over de locatie van uw woning in relatie tot de omgeving, buurt en scholen. Ook op het gebied van financiën kijken wij vanuit uw belang mee voor de beste woning. 

Relocation Specialist servicepakket 

Als expat wilt u verzekerd zijn van hoogwaardige vertegenwoordiging en professionele expertise van de lokale huizenmarkt. Met het relocation specialist service pakket helpen wij u op persoonlijke wijze met:

  • Opstellen gedetailleerd wensprofiel
  • Afspraken omtrent bezichtigingen appartementen en huizen.
  • Begeleiding bij bezichtigingen, waarbij onze specialisten de woning en omgeving zorgvuldig voor u beoordelen.
  • Delen van constructieve en creatieve ideeën en resoluties.
  • Professionele onderhandelingen voor de beste prijs en verdere begeleiding in het volledige huur- of koopproces.

Wij begeleiden u in het gehele proces, van de eerste bezichtiging tot het moment dat u de sleutels ontvangt. Daarbij kunt u altijd bij ons terecht voor betrouwbare contacten betreft services en voorzieningen, denk daarbij aan elektriciens, loodgieters en bouwvakkers, maar ook de beste restaurants, winkels, scholen en medische voorzieningen in Amsterdam en Utrecht. Lexis Real Estate heeft alles in huis om Amsterdam uw thuis te maken.