Woning verhuren

LEXIS REAL ESTATE IS UW SPECIALIST VOOR WONINGVERHUUR EN VASTGOEDBEHEER.

Bij het aan- en verhuren van een appartement of huis is wederzijds vertrouwen tussen huurder en verhuurder onmisbaar. Onze ervaren makelaars begrijpen dat maar al te goed. Daarom hechten wij veel waarde aan het maken van een duidelijk wensprofiel van beide partijen, om de beste match en huurovereenkomst tot stand te brengen.

Ons vakkundig team heeft goede marktkennis en is uitermate gemotiveerd en servicegericht. 

Door onze persoonlijke werkwijze, waarbij service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn, slaagt Lexis Real Estate er steeds weer in om snel een succesvolle kwaliteitsbemiddeling tot stand te brengen. Daarnaast zetten wij ons in om een loyale, lange termijnrelatie met onze verhuurders aan te gaan en te onderhouden.

Het werkgebied dat wij hoofdzakelijk bedienen omvat alles tussen Utrecht en Amsterdam. Dit gebied is erg courant vanwege de werkgelegenheid, de uitvalswegen en de goede verbinding via het openbaar vervoer. De schoonheid van deze regio en het woongenot dat men hier ondervindt, maakt dit een gewilde woonomgeving. Onze makelaars kennen deze regio als geen ander. Met deze ervaring en kennis in onze achterzak, zijn wij dan ook kenners van de regionale huurmarkt bij uitstek.

Kortom, het juiste adres om uw huurwoning(en) te verhuren en/of te laten beheren heeft u bij deze gevonden!

TIJDELIJK UW WONING VERHUREN ZONDER HUURBESCHERMING? 

Met de invoering van het wetsvoorstel doorstroming huurmarkt, is het per 1 juli 2016 niet meer zo dat een huurovereenkomst standaard voor onbepaalde tijd wordt aangegaan. Dit betekent dat iedere eigenaar van zelfstandige woonruimte zonder huurrecht tijdelijk kan verhuren. Dit kan voor een periode van 3 tot 24 maanden. Het voordeel hiervan is dat bij het aangaan van de huurovereenkomst, de huurder akkoord gaat met het tijdelijk huren van uw woning. Dit betekent dat het contract na de overeengekomen huurperiode eindigt. De huurder heeft geen huurrecht en is verplicht om uw woning te verlaten. Als verhuurder moet u de huurder 1 tot 3 maanden van tevoren schriftelijk informeren. Daarnaast is een vergunning of toestemming van gemeente niet meer nodig. Voor u betekent dit dat u zonder huurrecht en vergunning uw studio, appartement of huis tijdelijk kunt verhuren.

Bekijk onze verhuurpakketten

GRATIS HUURWAARDE TAXATIE

VOOR WELK BEDRAG KUNT UW HUIS VERHUREN PER MAAND?