Zoekopdracht

Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe woning?

U bent op zoek naar een tijdelijke of permanente huurwoning. Maar hoe vindt u die? U kunt bij ons aanbod kijken, maar u kunt ook een actieve zoekopdracht bij ons neerleggen. Wij treden in dit geval op als aanhuurend makelaar en zijn gespecialiseerd in het huurrecht. Veel aanbod wordt voor de markt uit verhuurd.  Door ons netwerk van huiseigenaren, beleggers en vele makelaars vinden wij altijd een woning voor u.

Hoe ziet het zoekproces eruit?
Stap 1
Wij maken een inventarisatie van uw woonwensen en geven een realistisch advies over de actuele huurmarkt. We houden u op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod. Daarnaast zoeken we in de markt naar een geschikte woning.

Stap 2
Wij begeleiden de bezichtigingen en adviseren over de huurprijs, beschikbaarheidsdatum, opzegtermijn, waarborgsom, inventaris en voeren de onderhandelingen voor u.

Stap 3
Wij controleren de huurovereenkomst, bespreken deze met u en zorgen voor correcte ondertekening.

Stap 4
We gaan met u mee naar de aanvangsinspectie, controleren de inventarislijst en maken foto’s voor een volledig dossier.

Ook nazorg wordt geboden; voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Welke documenten hebben wij nodig.
Wanneer u bij of via Lexis Real Estate een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten. Zo is het verplicht dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen.

Deze gegevens bestaan tenminste uit:

  • Kopie legitimatiebewijs (paspoort of ID)
  • Drie recente loonstroken
  • Arbeidsovereenkomst
  • Werkgeversverklaring (max 1 maand oud)
Tarief
We werken op basis van ‘no cure, no pay’. Commissie brengen we alleen in rekening als er daadwerkelijk een huurovereenkomst tot stand komt.De commissie bedraagt een maand huur +21% BTW.

Persoonsgegevens

Woonwensen