Inschrijven huurders

HUUR EEN MAKELAAR

Lexis Real Estate maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van huiseigenaren, investeerders en makelaars. Op deze manier zijn wij in staat om snel en efficiënt een geschikte woning te vinden.

Aan de hand van uw persoonlijke profiel en woonwensen zoeken, selecteren en screenen onze makelaars de meest geschikte woningen voor u. Dagelijks doorzoeken wij de gehele markt. Hierdoor vinden wij altijd de beste match.

Naast het vinden van de meest geschikte huurwoning, arrangeert uw huurmakelaar de bezichtiging. Dankzij dit screeningsproces bezichtigt u alleen woningen die u aanspreken. Daarnaast evalueren wij de bezichtigingen met u. Indien aan de orde, bepalen we de voorwaarden en strategie voor de onderhandeling.

Zodra de juiste woning is gevonden, toetsten wij de aangeleverde huurovereenkomst op juridische correctheid en correcte opname van overeengekomen voorwaarden. Onze makelaars zien toe op een nette oplevering, middels een grondige inspectie. Zo bent u verzekerd van zorgeloos wonen, onder de beste voorwaarden en in de ideale huurwoning.

Wanneer u zich registreert op onze website, kunt u aangeven aan welke eisen de woning moet voldoen. Het is zeer belangrijk om zoveel mogelijk informatie over uw woonwensen te beschrijven. Zo is het mogelijk voor ons om een passende woonruimte te vinden voor u.

Bij inschrijving geeft u Lexis Real Estate opdracht tot bemiddeling.

U wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe woningen.
U wordt als eerste uitgenodigd voor het bezichtigingen.
Als u geregistreerd bent heeft u de eerste keuze.

Persoonlijke Gegevens

Velden gemarkeerd met een ster* zijn verplicht.

Voorkeuren

Velden gemarkeerd met een ster* zijn verplicht.