Over ons

Lexis Real Estate is actief als huur- en verhuurmakelaar in de regio Amsterdam en Utrecht.

Wij zijn een dynamisch en jong makelaarskantoor met een grote passie voor ons vak! Binnen ons team heerst een informele bedrijfscultuur en we geloven in een no-nonsense benadering waarbij de klant centraal staat.

Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar. Ons doel is om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en u zoveel mogelijk te ontzorgen. We hechten veel waarde aan openheid en wederzijds vertrouwen en hebben dan ook een volledig transparante werkwijze, waarbij we veel persoonlijk contact hebben met onze klanten. Door korte lijnen in onze communicatie wordt alles wat er gebeurt rondom de woning altijd met u gecommuniceerd.

Zowel voor verhuurders als huurders bieden wij een full service pakket. Van het begin tot het einde zijn wij het aanspreekpunt. Tijdens de zogenaamde ‘home search’ zal er gekeken worden naar de specifieke eisen van de expat zoals gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria.

Ons aanbod is altijd up to date en wij werken samen met alle gerenommeerde aanbieders in de markt. Onze woningen presenteren wij op vele (internationale) websites, waaronder Pararius.nl, Expatica.com, Xpatrentals.com, Huurwoningen.nl en Social Media. Voor huiseigenaren zijn wij dé verhuurmakelaar als het gaat om het vinden van een betrouwbare huurder in de expat markt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verhuren van uw woning dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen bij u langs komen om u stap voor stap te vertellen hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Ook zullen wij u tips en advies geven met betrekking tot huurprijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning.

Met vriendelijke groet,

Lexis Real Estate
Alexander de Tombe