Verhuur

Lexis Real Estate is actief als huur- en verhuurmakelaar in de regio Amsterdam en Utrecht.

Heeft u een woning te verhuren? Dan is hoge kwaliteit van zowel makelaar als huurder topprioriteit. Met onze kennis van hoogwaardige verhuurmakelaardij zorgen wij voor een kwalitatieve selectie van (expat) huurders en heldere communicatie in de gehele samenwerking. Met onze actuele vakkennis en lokale slagkracht zijn we u optimaal van dienst. Daarom bent u bij Lexis Real Estate aan het juiste adres.


Hoe verhuren wij je woning?

1: Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we de woning en bepalen we een reële verhuurprijs.  Ook bespreken wij je wensen en beantwoorden we je vragen, zodat je precies weet wat er speelt.

2: Persoonlijk verhuurplan
In nauw overleg met jou stellen we een persoonlijk verhuurplan op.

3: Inmeten en fotografie
We meten de woning in en maken een uitgebriede fotoreportage. Indien gewenst laten we de woning professioneel fotograferen.

4: Styling advies
Wij adviseren je bij het creëren van de perfecte verhuuruitstraling van de woning. Daarnaast assisteren wij je desgewenst met onderhoudswerkzaamheden om de woning optimaal te kunnen presenteren.

5: Aanmelden
Na goedkeuring van alle stukken melden we de woning aan bij alle relevante internationale advertentieportalen en social media . Ook ontvang je van ons promotiemateriaal, zoals raamborden.

6: Bezichtigingen
Wij voeren de bezichtigingen uit en bespreken het verloop ervan met je. Als je dat wil kan dat in overleg ook op zaterdag.

7: Communicatie
Na elke bezichtiging nemen we even contact met je op om de bezichtiging te bespreken. Zo weet je altijd hoe de vlag erbij hangt.

8: Onderhandelingen
Wij voeren de onderhandelingen met de potentiële huurder.

9: Screening
Wij screenen potentiele huurders en controleren de aangeleverde stukken, bij een hierin gespecialiseerd bedrijf en hebben middels het “stoplicht-convenant” 

10: Huurovereenkomst
Opstellen van de huurovereenkomst, op maat onder de beste voorwaarden.

11: Levering
Wij organiseren de oplevering, de zogenaamde check-in. Met een uitgebreide fotoreportage, inventrisatielijst en meterstanden. Aan het einde van de huurperiode verzorgen wij de check-out.

Vastgoedbeheer
Behoefte aan volledige ontzorging?  Technisch en commericeel beheer van uw onroerend goed, inclusief 24/7-calamiteitenservice. Uw pand blijft zo altijd op het gewenste kwaliteitsniveau en uw huurders tevreden.

Interesse in één van onze diensten? Bel 085-0653781 of stuur een mail naar info@lexisrealestate.com.

 

WIJ WERKEN OP BASIS VAN:

NO CURE, NO PAY!

 

 

GRATIS HUURWAARDE TAXATIE

VOOR WELK BEDRAG KUNT UW HUIS VERHUREN PER MAAND?