Verhuurders

Lexis Real Estate is actief als huur- en verhuurmakelaar in de regio Amsterdam en Utrecht.

Wij zijn gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van alle soorten woningen. Vanaf de start tot heden heeft Lexis Real Estate beschikking over een groot en nog altijd groeiend netwerk van verhuurders, makelaars, expats, relocationkantoren, vastgoedbeleggers en multinationals.

Er zijn voldoende mogelijkheden om uw vastgoed te verhuren. Op zoek naar de juste partner op het gebied van verhuren en vastgoedbeheer. Lexis Real Estate heeft de beste professionals.

Verhuurpakketten
U heeft keuze uit een twee verhuurpakketten, aangepast op verschillende behoeften. Dus wat uw doelstellingen ook zijn, er is altijd een pakket dat bij u past.

Basispakket
Kiest u voor het verhuurpakket Basis, dan heeft u alle belangrijke onderdelen in huis. Denk aan vakkundig verhuuradvies, uw woning op alle relevante (internationale) websites en een uitgebreide screening van uw toekomstige huurder. Maar ook: huurovereenkomsten op maat onder de beste voorwaarden en een gedetailleerde rapportage van de woninginspectie bij sleuteloverdracht.

Full Servicepakket
Behoefte aan volledige ontzorging? Dan raden we ons Full Service Verhuurpakket aan. In dit pakket zitten alle aspecten van het basispakket, maar met een zeer belangrijke aanvulling: volledig technisch beheer van uw onroerend goed, inclusief 24/7-calamiteitenservice. Uw pand blijft zo altijd op het gewenste kwaliteitsniveau en uw huurders tevreden.

Interesse in één van onze diensten? Bel 085-0653781 of stuur een mail naar info@lexisrealestate.com.

WIJ WERKEN OP BASIS VAN:

NO CURE, NO PAY!

 

 

DOE NU GRATIS EEN HUURWAARDE TAXATIE

VOOR WELK BEDRAG KUNT UW HUIS VERHUREN PER MAAND?